Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543
Title: | Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників |
Authors: | Бондар, Алла Олександрівна Bondar, Alla |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Пат. 155901 Україна, МПК A23L13/00 (2024.01). Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників / А. О. Бондар. № u202304327 ; заяв. 13.09.2023 ; опубл. 17.04.2024, Бюл. № 16. |
Abstract: | Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників включає очищення мускатного гарбуза, далі його натирають на тертушці для овочів, додають цукор, змішують, залишають на 30 хвилин, після чого віджимають, родзинки заливають окропом на 15 хвилин, відкидають на сито та просушують. Далі складові начинки у співвідношенні, г: мускатний гарбуз - 170, родзинки - 70, та цукор пісок - 0,05, ретельно змішують. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
155901.pdf | 147,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.