Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543
Title: Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників
Authors: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Issue Date: 2024
Citation: Пат. 155901 Україна, МПК A23L13/00 (2024.01). Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників / А. О. Бондар. № u202304327 ; заяв. 13.09.2023 ; опубл. 17.04.2024, Бюл. № 16.
Abstract: Спосіб приготування начинки для дієтичних вареників включає очищення мускатного гарбуза, далі його натирають на тертушці для овочів, додають цукор, змішують, залишають на 30 хвилин, після чого віджимають, родзинки заливають окропом на 15 хвилин, відкидають на сито та просушують. Далі складові начинки у співвідношенні, г: мускатний гарбуз - 170, родзинки - 70, та цукор пісок - 0,05, ретельно змішують.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17543
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
155901.pdf147,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.