Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17560
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorFedorchuk, Mikhail-
dc.contributor.authorДробітько, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorDrobitko, Antonina-
dc.contributor.authorІваненко, Тетяна Яківна-
dc.contributor.authorIvanenko, Tetyana-
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.contributor.authorТкачова, Євгенія Сергіївна-
dc.contributor.authorTkacheva, Evgeniya-
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.contributor.authorПіюренко, Ілона Олексіївна-
dc.contributor.authorPiyurenko, Ilona-
dc.contributor.authorКлючник, Альона Володимирівна-
dc.contributor.authorKlyuchnik, Alena-
dc.contributor.authorШебаніна, Олена В'ячеславівна-
dc.contributor.authorShebanina, Elena-
dc.contributor.authorШарата, Наталія Григорівна-
dc.contributor.authorSharata, Nataliya-
dc.contributor.authorТищенко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTischenko, Svetlana-
dc.date.accessioned2024-05-08T07:54:09Z-
dc.date.available2024-05-08T07:54:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПат. 150075 Україна, МПК (2006.01) A23F 3/34. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "антимікробний-супер" / М. І. Федорчук, А. В. Дробітько, Т. Я. Іваненко, І. О. Банєва, Є. С. Ткачова, В. Г. Федорчук, І. О. Піюренко, А. В. Ключник, О. В. Шебаніна, Н. Г. Шарата, С. І. Тищенко. № u202104196 ; заяв. 19.07.2021 ; опубл. 29.12.2021, Бюл. № 52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17560-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "Антимікробний-супер" включає суміш рослинних трав'яних компонентів. Збирають рослинну сировину на екологічно чистих ділянках і переробляють за загальноприйнятою технологією, висушують та подрібнюють блендером наступні інгредієнти у співвідношенні: гісоп лікарський - 30 %; лемонграс - 20 %; меліса лікарська - 20 %; квітки лаванди - 15 %; листки малини - 15 %. Готову трав'яну суміш у кількості 3 гр. (одна чайна ложка) заливають однією склянкою окропу (200 мл) та настоюють протягом 10 хвилин.uk_UA
dc.description.abstractA method of making multivitamin herbal tea "Antimicrobial-super" includes a mixture of plant herbal components. Collect vegetable raw materials in ecologically clean areas and process according to the generally accepted technology, dry and grind with a blender the following ingredients in the ratio: hyssop - 30%; lemongrass - 20%; lemon balm - 20%; lavender flowers - 15%; raspberry leaves - 15%. Ready herbal mixture in the amount of 3 gr. (one teaspoon) pour one cup of boiling water (200 ml) and infuse for 10 minutes.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПат. 150075. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "антимікробний-супер"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UA150075U.pdf165,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.