Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17560
Title: Пат. 150075. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "антимікробний-супер"
Authors: Федорчук, Михайло Іванович
Fedorchuk, Mikhail
Дробітько, Антоніна Вікторівна
Drobitko, Antonina
Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Ткачова, Євгенія Сергіївна
Tkacheva, Evgeniya
Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Піюренко, Ілона Олексіївна
Piyurenko, Ilona
Ключник, Альона Володимирівна
Klyuchnik, Alena
Шебаніна, Олена В'ячеславівна
Shebanina, Elena
Шарата, Наталія Григорівна
Sharata, Nataliya
Тищенко, Світлана Іванівна
Tischenko, Svetlana
Issue Date: 2021
Citation: Пат. 150075 Україна, МПК (2006.01) A23F 3/34. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "антимікробний-супер" / М. І. Федорчук, А. В. Дробітько, Т. Я. Іваненко, І. О. Банєва, Є. С. Ткачова, В. Г. Федорчук, І. О. Піюренко, А. В. Ключник, О. В. Шебаніна, Н. Г. Шарата, С. І. Тищенко. № u202104196 ; заяв. 19.07.2021 ; опубл. 29.12.2021, Бюл. № 52.
Abstract: Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "Антимікробний-супер" включає суміш рослинних трав'яних компонентів. Збирають рослинну сировину на екологічно чистих ділянках і переробляють за загальноприйнятою технологією, висушують та подрібнюють блендером наступні інгредієнти у співвідношенні: гісоп лікарський - 30 %; лемонграс - 20 %; меліса лікарська - 20 %; квітки лаванди - 15 %; листки малини - 15 %. Готову трав'яну суміш у кількості 3 гр. (одна чайна ложка) заливають однією склянкою окропу (200 мл) та настоюють протягом 10 хвилин.
A method of making multivitamin herbal tea "Antimicrobial-super" includes a mixture of plant herbal components. Collect vegetable raw materials in ecologically clean areas and process according to the generally accepted technology, dry and grind with a blender the following ingredients in the ratio: hyssop - 30%; lemongrass - 20%; lemon balm - 20%; lavender flowers - 15%; raspberry leaves - 15%. Ready herbal mixture in the amount of 3 gr. (one teaspoon) pour one cup of boiling water (200 ml) and infuse for 10 minutes.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17560
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UA150075U.pdf165,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.