Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1756
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩербань, Т. В.-
dc.contributor.authorВащенко, П. А.-
dc.contributor.authorShcherban, T.-
dc.contributor.authorVashchenko, P.-
dc.date.accessioned2015-09-08T07:10:40Z-
dc.date.available2015-09-08T07:10:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЩербань Т. В. Відгодівельні, забійні і м'ясо-сальні якості свиней миргородської породи та її помісей / Т. В. Щербань, П. А. Ващенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 112-119.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1756-
dc.description.abstractДосліджено групи відгодівельних, забійних та м’ясо-сальних ознак продуктивності різних генотипових поєднань. Встановлено ефективність поєднання свиней миргородської породи з генотипами м’ясного напряму продуктивності та можливість залучення даної породи до схем промислового схрещування.ru
dc.description.abstractИсследованы группы откормочных, убойных и мясо-сальных признаков продуктивности различных генотипических сочетаний. Установлена эффективность сочетания свиней миргородской породы с генотипами мясного направления производительности и возможность привлечения данной породы к схемам промышленного скрещивания.-
dc.description.abstractThe groups of fattening, slaughtering, and meat-lard signs of various genotypic combinations’ products have been investigated. The effectiveness of crossing Mirgorodska breed of pigs with the genotypes of meat direction and the possibility of using the first breed for the schemes of industrial crossing have been defined.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectвитрата кормівru
dc.subjectвідгодівляru
dc.subjectдовжина півтушіru
dc.subjectзабійний вихідru
dc.subjectплоща «м’язового вічка»ru
dc.subjectсвиніru
dc.subjectсередньодобові приростиru
dc.subjectшпикru
dc.subjectрасход кормовru
dc.subjectоткормru
dc.subjectдлина полутушиru
dc.subjectубойный выходru
dc.subjectплощадь «мышечного глазка»ru
dc.subjectсвиньиru
dc.subjectсреднесуточные приростыru
dc.subjectfeed consumptionru
dc.subjectfatteningru
dc.subjectpivtushi lengthru
dc.subjectcarcass yieldru
dc.subjectthe area of «muscle cell» pigru
dc.subjectaverage daily gainru
dc.subjectbaconru
dc.titleВідгодівельні, забійні і м'ясо-сальні якості свиней миргородської породи та її помісейru
dc.titleОткормочные, убойные и мясо-сальные качества свиней миргородской породы и ее помесей.-
dc.titleFattening, slaughtering and meat-lard qualities of Mirgorodska pigs breed and its crosses.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n84v2r2015t2sherban.pdf610,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.