Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1756
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щербань, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Ващенко, П. А. | - |
dc.contributor.author | Shcherban, T. | - |
dc.contributor.author | Vashchenko, P. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-08T07:10:40Z | - |
dc.date.available | 2015-09-08T07:10:40Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Щербань Т. В. Відгодівельні, забійні і м'ясо-сальні якості свиней миргородської породи та її помісей / Т. В. Щербань, П. А. Ващенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 112-119. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1756 | - |
dc.description.abstract | Досліджено групи відгодівельних, забійних та м’ясо-сальних ознак продуктивності різних генотипових поєднань. Встановлено ефективність поєднання свиней миргородської породи з генотипами м’ясного напряму продуктивності та можливість залучення даної породи до схем промислового схрещування. | ru |
dc.description.abstract | Исследованы группы откормочных, убойных и мясо-сальных признаков продуктивности различных генотипических сочетаний. Установлена эффективность сочетания свиней миргородской породы с генотипами мясного направления производительности и возможность привлечения данной породы к схемам промышленного скрещивания. | - |
dc.description.abstract | The groups of fattening, slaughtering, and meat-lard signs of various genotypic combinations’ products have been investigated. The effectiveness of crossing Mirgorodska breed of pigs with the genotypes of meat direction and the possibility of using the first breed for the schemes of industrial crossing have been defined. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | витрата кормів | ru |
dc.subject | відгодівля | ru |
dc.subject | довжина півтуші | ru |
dc.subject | забійний вихід | ru |
dc.subject | площа «м’язового вічка» | ru |
dc.subject | свині | ru |
dc.subject | середньодобові прирости | ru |
dc.subject | шпик | ru |
dc.subject | расход кормов | ru |
dc.subject | откорм | ru |
dc.subject | длина полутуши | ru |
dc.subject | убойный выход | ru |
dc.subject | площадь «мышечного глазка» | ru |
dc.subject | свиньи | ru |
dc.subject | среднесуточные приросты | ru |
dc.subject | feed consumption | ru |
dc.subject | fattening | ru |
dc.subject | pivtushi length | ru |
dc.subject | carcass yield | ru |
dc.subject | the area of «muscle cell» pig | ru |
dc.subject | average daily gain | ru |
dc.subject | bacon | ru |
dc.title | Відгодівельні, забійні і м'ясо-сальні якості свиней миргородської породи та її помісей | ru |
dc.title | Откормочные, убойные и мясо-сальные качества свиней миргородской породы и ее помесей. | - |
dc.title | Fattening, slaughtering and meat-lard qualities of Mirgorodska pigs breed and its crosses. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n84v2r2015t2sherban.pdf | 610,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.