Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17587
Title: Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості
Authors: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Issue Date: 2024
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Бондар А. О. Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 79-81.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17587
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
grtb-2024-79-81.pdf263,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.