Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17593
Title: | Роль цифрових технологій у трансформації харчової промисловості:переваги та ризики |
Authors: | Банєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник Baneva, Irina, scientific director Хомич, Анастасія |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Хомич А. Роль цифрових технологій у трансформації харчової промисловості:переваги та ризики. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 94-96. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17593 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-94-96.pdf | 429,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.