Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17596
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Банєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Baneva, Irina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Погребняк, Діана | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-09T11:53:07Z | - |
dc.date.available | 2024-05-09T11:53:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Погребняк Д. Розвиток органічного виробництва харчових продуктів: перспективи та бар’єри. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 101-102. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17596 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Розвиток органічного виробництва харчових продуктів: перспективи та бар’єри | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-101-102.pdf | 425,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.