Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17596
Title: | Розвиток органічного виробництва харчових продуктів: перспективи та бар’єри |
Authors: | Банєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник Baneva, Irina, scientific director Погребняк, Діана |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Погребняк Д. Розвиток органічного виробництва харчових продуктів: перспективи та бар’єри. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 101-102. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17596 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
grtb-2024-101-102.pdf | 425,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.