Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1763
Title: | Динаміка яєчної продуктивності перепілок-несучок при використанні наносрібла Динамика яичной продуктивности перепелок-несушек при использовании наносеребра. Dynamics of egg production of quail-layers using nanosilver. |
Authors: | Гроза, Варвара Ігорівна Гроза, Варвара Игоревна Groza, Varvara |
Keywords: | перепілки яєчна продуктивність наносрібло перепелки яичная продуктивность наносеребро quail egg production nanosilver |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Гроза В. І. Динаміка яєчної продуктивності перепілок-несучок при використанні наносрібла / В. І. Гроза // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (85), Т. 1. – С. 156-162. |
Abstract: | Досліджено динаміку яєчної продуктивності перепілок-несучок
за 5 місяців продуктивного періоду при використанні препарату "Ар-
генвіт" різної концентрації. Встановлено, що застосування препарату
наносрібла в концентрації 0,02% дає найкращі результати, підвищу-
ючи несучість на початкову несучку на 3,47-4,60 шт. яєць, несучість
на середню несучку – на 4,90-8,81 шт. яєць, загальну яйцемасу – на
2867,99-4971,08 г Исследована динамика яичной продуктивности перепелок-несушек за 5 месяцев продуктивного периода при использовании препарата "Аргенвит" раз- ной концентрации. Установлено, что использование препарата наносеребра в концентрации 0,02% способствует повышению яйценоскости на начальную несушку на 3,47-4,60 шт. яиц, яйценоскость на среднюю несушку – на 4,90- 8,81 шт. яиц, общую яйцемассу – на 2867,99-4971,08 г. The dynamics of egg production of quail-layers during 5 months of production period using the silver containing preparation "Argenvit" of different concentrationshad been investigated. It was found that the use of the preparation of nanosilver with concentration of 0,02% gives the best results, increasing egg production in the initial hen on 3,47-4,60 pieces. eggs, egg production by the average hen - to 4,90-8,81 pieces. eggs, egg mass total – on 2867,99-4971,08 g. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1763 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (85). - Т. 1. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
n85v2r2015t1groza.pdf | 305,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.