Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1763
Title: Динаміка яєчної продуктивності перепілок-несучок при використанні наносрібла
Динамика яичной продуктивности перепелок-несушек при использовании наносеребра.
Dynamics of egg production of quail-layers using nanosilver.
Authors: Гроза, Варвара Ігорівна
Гроза, Варвара Игоревна
Groza, Varvara
Keywords: перепілки
яєчна продуктивність
наносрібло
перепелки
яичная продуктивность
наносеребро
quail
egg production
nanosilver
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Гроза В. І. Динаміка яєчної продуктивності перепілок-несучок при використанні наносрібла / В. І. Гроза // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (85), Т. 1. – С. 156-162.
Abstract: Досліджено динаміку яєчної продуктивності перепілок-несучок за 5 місяців продуктивного періоду при використанні препарату "Ар- генвіт" різної концентрації. Встановлено, що застосування препарату наносрібла в концентрації 0,02% дає найкращі результати, підвищу- ючи несучість на початкову несучку на 3,47-4,60 шт. яєць, несучість на середню несучку – на 4,90-8,81 шт. яєць, загальну яйцемасу – на 2867,99-4971,08 г
Исследована динамика яичной продуктивности перепелок-несушек за 5 месяцев продуктивного периода при использовании препарата "Аргенвит" раз- ной концентрации. Установлено, что использование препарата наносеребра в концентрации 0,02% способствует повышению яйценоскости на начальную несушку на 3,47-4,60 шт. яиц, яйценоскость на среднюю несушку – на 4,90- 8,81 шт. яиц, общую яйцемассу – на 2867,99-4971,08 г.
The dynamics of egg production of quail-layers during 5 months of production period using the silver containing preparation "Argenvit" of different concentrationshad been investigated. It was found that the use of the preparation of nanosilver with concentration of 0,02% gives the best results, increasing egg production in the initial hen on 3,47-4,60 pieces. eggs, egg production by the average hen - to 4,90-8,81 pieces. eggs, egg mass total – on 2867,99-4971,08 g.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1763
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (85). - Т. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n85v2r2015t1groza.pdf305,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.