Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17715
Назва: | Значення української кухні в світі |
Автори: | Березовська, Тетяна Всеволодівна, науковий керівник Berezovska, Tatiana, scientific director Білявська, Аліна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Білявська А. Значення української кухні в світі. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 65-68. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто значення української кухні в світі та вплив на неї інших культур |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17715 |
Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ykrznav-2024-65-68.pdf | 725,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.