Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБерезовська, Тетяна Всеволодівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBerezovska, Tatiana, scientific director-
dc.contributor.authorБортник, Богдан-
dc.date.accessioned2024-05-20T08:09:48Z-
dc.date.available2024-05-20T08:09:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБортник Б. Історія української кухні. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 68-69.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleІсторія української кухніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ykrznav-2024-68-69.pdf621,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.