Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Березовська, Тетяна Всеволодівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Berezovska, Tatiana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бортник, Богдан | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T08:09:48Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T08:09:48Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бортник Б. Історія української кухні. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 68-69. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Історія української кухні | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ykrznav-2024-68-69.pdf | 621,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.