Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Title: Історія української кухні
Authors: Березовська, Тетяна Всеволодівна, науковий керівник
Berezovska, Tatiana, scientific director
Бортник, Богдан
Issue Date: 2024
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Бортник Б. Історія української кухні. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 68-69.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Appears in Collections:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ykrznav-2024-68-69.pdf621,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.