Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718
Title: | Історія української кухні |
Authors: | Березовська, Тетяна Всеволодівна, науковий керівник Berezovska, Tatiana, scientific director Бортник, Богдан |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Бортник Б. Історія української кухні. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 68-69. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17718 |
Appears in Collections: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ykrznav-2024-68-69.pdf | 621,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.