Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Побережець, Ганна Степанівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Poberezhetsʹ, Hanna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Мамренко, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T11:32:57Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T11:32:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Мамренко А. Характерні страви Миколаївщини. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 84-85. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядаються страви, які притаманні Миколаївській області. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Характерні страви Миколаївщини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ykrznav-2024-84-85.pdf | 481,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.