Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПобережець, Ганна Степанівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPoberezhetsʹ, Hanna, scientific director-
dc.contributor.authorМамренко, Анастасія-
dc.date.accessioned2024-05-20T11:32:57Z-
dc.date.available2024-05-20T11:32:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМамренко А. Характерні страви Миколаївщини. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 84-85.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740-
dc.description.abstractУ статті розглядаються страви, які притаманні Миколаївській області.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleХарактерні страви Миколаївщиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ykrznav-2024-84-85.pdf481,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.