Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740
Назва: | Характерні страви Миколаївщини |
Автори: | Побережець, Ганна Степанівна, науковий керівник Poberezhetsʹ, Hanna, scientific director Мамренко, Анастасія |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Мамренко А. Характерні страви Миколаївщини. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 84-85. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядаються страви, які притаманні Миколаївській області. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740 |
Розташовується у зібраннях: | Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ykrznav-2024-84-85.pdf | 481,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.