Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740
Назва: Характерні страви Миколаївщини
Автори: Побережець, Ганна Степанівна, науковий керівник
Poberezhetsʹ, Hanna, scientific director
Мамренко, Анастасія
Дата публікації: 2024
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мамренко А. Характерні страви Миколаївщини. Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект : матеріали VІI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 84-85.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються страви, які притаманні Миколаївській області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17740
Розташовується у зібраннях:Українознавчий вимір у сучасній науці: гуманітарний аспект - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ykrznav-2024-84-85.pdf481,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.