Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17777
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрофимішин, О. Д.-
dc.contributor.authorTrofimishin, O.-
dc.contributor.authorТішечкіна, Катерина Вікторівна-
dc.contributor.authorTishechkina, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-05-21T09:47:46Z-
dc.date.available2024-05-21T09:47:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationTrofimishin O., Tishechkina K. Development trends and current problems of the food industry in Ukraine and the world. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 75-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17777-
dc.description.abstractThe food industry is a key branch of the economy of Ukraine and the world, which provides the population with the necessary food products. Growing consumer demands are causing new issues such as product quality and safety, pollution, import dependency and environmental impact. An important trend is the growing popularity of organic and natural products, but the industry needs significant changes to solve these problems. Ukraine can become a leading participant in the development of effective production of organic and natural products, improving the quality and safety of food products and reducing the impact on the environment, provided that the authorities, businesses and international investors cooperate.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractХарчова промисловість є ключовою галуззю економіки України та світу, що забезпечує населення необхідними продуктами харчування. Зростання вимог споживачів спричиняє появу нових проблем, таких як якість та безпека продуктів, забруднення, залежність від імпорту та вплив на навколишнє середовище. Важливою тенденцією є зростання популярності органічної та натуральної продукції, але галузь потребує суттєвих змін для вирішення цих проблем. Україна може стати провідним учасником у розвитку ефективного виробництва органічної та натуральної продукції, підвищенні якості та безпеки харчових продуктів та зменшенні впливу на довкілля за умови співпраці влади, бізнесу та міжнародних інвесторів.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectimportuk_UA
dc.subjectnatural productsuk_UA
dc.subjecttrenduk_UA
dc.subjectimpact on the environmentuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectімпортuk_UA
dc.subjectнатуральна продукціяuk_UA
dc.subjectтенденціяuk_UA
dc.subjectвплив на довкілляuk_UA
dc.titleDevelopment trends and current problems of the food industry in Ukraine and the worlduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-mizhnar-2024-75-76.pdf641,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.