Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17892
Назва: Цифрові інновації для гарантування безпеки харчових продуктів
Автори: Закревська, Л. М., науковий керівник
Мінішев, Д. Р.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Мінішев Д. Р. Цифрові інновації для гарантування безпеки харчових продуктів. Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез II Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 08-09 трав. 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 140-142.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17892
Розташовується у зібраннях:Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-tez-8-9-05-2024-140-142.pdf412,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.