Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
Назва: | Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла Химический показатель мяса перепелов, выращенных с использованием наносеребра Chemical composition quail meat grown with the use of nano silver |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Гроза, Варвара Ігорівна Патрева, Людмила Семеновна Гроза, Варвара Игоревна Patreva, Ludmila Groza, Varvara |
Ключові слова: | Перепели препарат «Аргенвіт» хімічний склад м'яса Перепела препарат «Аргенвит» химический состав мяса Quail preparation of «Argenvit» chemical composition of meat |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Патрєва Л. С. Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2014. – Вип. 7 (26). – С. 121-124. - Тваринництво. |
Короткий огляд (реферат): | Представлено результати хімічного складу грудних м'язів перепелів у віці 49 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,01 і 0,02% розчини наносрібла позитивно впливають на якість м'яса перепелів. Представлены результаты химического состава грудных мышц перепелов в воздасте 49 дней, вырощеных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,01 и 0,02 % растворы наносебра положительно влияют на качество мяса перепелов. The results of chemical composition of pectoral muscles of quail are presented in age 49 days, «Argenvit» reared with the use of silver contents preparation. It is set that 0,01 and 0,02% solutions of nano-silver positively influence on quality meat of quail. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1789 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
№6_стаття_Патрєва, Гроза.docx | 37,56 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.