Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17903
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Полторак Анастасія Сергіївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Poltorak Anastasiya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Шаркова, В. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-24T09:56:14Z | - |
dc.date.available | 2024-05-24T09:56:14Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шаркова В. Ю. Теоретичні засади інфраструктурного забезпечення об’єктів готельно-ресторанного бізнесу. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез наук.-теорет. 36-ї студентської конф. (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 86-89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17903 | - |
dc.description.abstract | проаналізовано основні принципи та підходи до створення та управління інфраструктурою готельно-ресторанних об'єктів, розкрито важливість ефективної інфраструктури для успішного функціонування бізнесу в сфері гостинності. Досліджено питання планування та дизайну об'єктів, вибору технічних систем, енергозабезпечення, безпеки та зручностей для клієнтів, проаналізовано аспекти екологічної стійкості та сучасних тенденцій у використанні інноваційних технологій у готельно-ресторанній індустрії. | uk_UA |
dc.description.abstract | the basic principles and approaches to the creation and management of hotel and restaurant infrastructure are analyzed. The importance of an effective infrastructure for the successful operation of the hospitality business is revealed. The issues of planning and design of facilities, selection of technical systems, energy supply, security and customer amenities are also investigated. It also covers the study of aspects of environmental sustainability and current trends in the use of innovative technologies in the hotel and restaurant industry. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | інфраструктура | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | галузь | uk_UA |
dc.subject | infrastructure | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | classification | uk_UA |
dc.subject | industry | uk_UA |
dc.title | Теоретичні засади інфраструктурного забезпечення об’єктів готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-22-03-24-men-86-89.pdf | 206,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.