Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17903
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПолторак Анастасія Сергіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPoltorak Anastasiya, scientific director-
dc.contributor.authorШаркова, В. Ю.-
dc.date.accessioned2024-05-24T09:56:14Z-
dc.date.available2024-05-24T09:56:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШаркова В. Ю. Теоретичні засади інфраструктурного забезпечення об’єктів готельно-ресторанного бізнесу. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез наук.-теорет. 36-ї студентської конф. (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 86-89.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17903-
dc.description.abstractпроаналізовано основні принципи та підходи до створення та управління інфраструктурою готельно-ресторанних об'єктів, розкрито важливість ефективної інфраструктури для успішного функціонування бізнесу в сфері гостинності. Досліджено питання планування та дизайну об'єктів, вибору технічних систем, енергозабезпечення, безпеки та зручностей для клієнтів, проаналізовано аспекти екологічної стійкості та сучасних тенденцій у використанні інноваційних технологій у готельно-ресторанній індустрії.uk_UA
dc.description.abstractthe basic principles and approaches to the creation and management of hotel and restaurant infrastructure are analyzed. The importance of an effective infrastructure for the successful operation of the hospitality business is revealed. The issues of planning and design of facilities, selection of technical systems, energy supply, security and customer amenities are also investigated. It also covers the study of aspects of environmental sustainability and current trends in the use of innovative technologies in the hotel and restaurant industry.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectінфраструктураuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectгалузьuk_UA
dc.subjectinfrastructureuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectclassificationuk_UA
dc.subjectindustryuk_UA
dc.titleТеоретичні засади інфраструктурного забезпечення об’єктів готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-22-03-24-men-86-89.pdf206,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.