Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorOleynik, Tatyana, scientific director-
dc.contributor.authorСтільник, Ю. А.-
dc.date.accessioned2024-05-24T10:06:56Z-
dc.date.available2024-05-24T10:06:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтільник Ю. А. Цифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктів. Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез II Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 08-09 трав. 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 165-167.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЦифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2024
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-tez-8-9-05-2024-165-167.pdf279,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.