Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906
Title: | Цифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктів |
Authors: | Олійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник Oleynik, Tatyana, scientific director Стільник, Ю. А. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Стільник Ю. А. Цифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктів. Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез II Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 08-09 трав. 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 165-167. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906 |
Appears in Collections: | Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2024 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb-tez-8-9-05-2024-165-167.pdf | 279,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.