Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906
Title: Цифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктів
Authors: Олійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник
Oleynik, Tatyana, scientific director
Стільник, Ю. А.
Issue Date: 2024
Citation: Стільник Ю. А. Цифрові технології та їх вплив на безпечність харчових продуктів. Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки : зб. тез II Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 08-09 трав. 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 165-167.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17906
Appears in Collections:Моделювання соціально-економічного розвитку в системі забезпечення продовольчої безпеки - 2024
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb-tez-8-9-05-2024-165-167.pdf279,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.