Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17933
Назва: | Формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах |
Автори: | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник Burkovskaia Anna, scientific director Вершинін, М. П. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес фінансові результати прибуток збиток криза restaurant business financial results profit loss crisis |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Вершинін М. П. Формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез наук.-теорет. 36-ї студентської конф. (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 118-121. |
Короткий огляд (реферат): | розглянуто процес формування фінансових результатів
підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Проаналізовано
стратегії формування фінансових результатів підприємств ресторанного
бізнесу в кризових умовах. Описано рекомендації щодо забезпечення
формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в
кризових умовах. The process of forming financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions is considered. Strategies for forming financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions are analyzed. Recommendations for ensuring the formation of financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions are described. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17933 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-22-03-24-men-118-121.pdf | 195,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.