Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1794
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorКарпенко, Дмитро Андрійович-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorКарпенко, Дмитрий Андреевич-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.contributor.authorKarpenko, Dmitry-
dc.date.accessioned2016-01-27T12:34:11Z-
dc.date.available2016-01-27T12:34:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДанильчук Г. А. Морфометричні показники та м’ясна якість риби / Г. А. Данильчук, Д. А. Карпенко // Вісник Сумського національного аграрного університету: «Тваринництво». – 2015. – Вип. 2 (27). – С. 104 107.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1794-
dc.description.abstractВ даній статті розглядається тема вивчення товарної цінності та виходу готової продукції різних видів риби за морфометричними показниками. З морфометричних показників досліджували такі як: маса та питома частка тіла, голови, луски, плавців, кісток, нутрощів і м’якоті. Дослідження були спрямовані на визначення м’ясної якості та виходу сирої рибо продукції в залежності від видових відмінностей риби.ru
dc.description.abstractВ данной статье рассматривается тема изучения товарной ценности и выхода готовой продукции разных видов рыбы за морфометрических показателями. Из морфометрических показателей исследовали такие как: масса и удельная доля тела, головы, чешуи, плавников, костей, внутренностей и мякоти. Исследования были направлены на определение качества и выхода мясной сырой рыбо продукции в зависимости от видовых отличий рыбы.-
dc.description.abstractIn this article is considered the subject of studying of commodity value and an output of finished products of different types of fish with morphometric indicators. In the article were investigated morphometric indicators such as: weight and specific weight of a body, head, scales, fins, bones, interiors and pulp. All indicators except interiors of scales and gills is conditionally edible and the pulp is edible part. Meat quality of fish was estimated on meat coefficient.-
dc.language.isootherru
dc.subjectРозробка рибиru
dc.subjectморфометричні показникиru
dc.subjectкоефіцієнт м’ясностіru
dc.subjectїстівні і неїстівні частиниru
dc.subjectосетровіru
dc.subjectкороповіru
dc.subjectРазработка рыбыru
dc.subjectморфометрические показателиru
dc.subjectкоэффициент мясистостиru
dc.subjectсъедобные и несъедобные частиru
dc.subjectосетровыеru
dc.subjectкарповыеru
dc.titleМорфометричні показники та м’ясна якість рибиru
dc.titleМорфометрические показатели и мясные качества рыбы-
dc.titleMorphometric indicators and meat quality of fish-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данильчук, Карпенко.doc439,51 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.