Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18038
Title: Адаптація університетської молоді до стресу за допомогою фізичних вправ
Authors: Петренко, Наталія Валеріївна
Petrenko, Nataliya
Keywords: аграрний університет
здобувачі вищої освіти
соціальні навички
університетська молодь
фізична активність
фізичні вправи
Issue Date: 2024
Citation: Петренко Н. В. Адаптація університетської молоді до стресу за допомогою фізичних вправ. Матеріали Причорноморської науково-практичної конференції професорсько- викладацького складу Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 18 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 22-24..
Abstract: У статті розкрито, вплив занять фізичною культурою і спортом на розвиток соціальних навичок університетської молоді в умовах війни. Зміни в суспільстві можуть викликати стрес та тривогу. Виконання спортивних вправ може бути корисним засобом для зменшення стресу та поліпшення фізичного та психологічного стану молоді. Згідно з проведеним дослідженням, заняття фізичними вправами та спортом може позитивно вплинути на розвиток соціальних навичок здобувачів вищої освіти, зокрема, на здатність взаємодіяти, співпрацювати, а також зменшити рівень стресу та покращити самопочуття.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18038
Appears in Collections:Причорноморська науково-практична конференція професорсько-викладацького складу Миколаївського національного аграрного університету (Факультет культури й виховання) - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prichornomorska-2024-22-24.pdf632,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.