Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1804
Назва: Особливості жуйних процесів і молочна продуктивність корів різних порід
Особенности жвачных процессов и молочная продуктивность коров разных пород
The feature of processes of ruminant and milk production cow different breeds
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Марикіна, Ольга Сергіївна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Марыкина, Ольга Сергеевна
Podpalaya, Tatiana
Marykina, Olga
Ключові слова: Технологія
корови
годівля
загальнозмішаний раціон
румінація
клітка
надій
продуктивність
Технология
коровы
кормление
общесмешанный рацион
руминация
клетка
удой
продуктивность
Technology
cows
feed total mixed ration
rumination
fiber
milk yield
producevity
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Подпалая Т. В. Особенности жвачных процессов и молочная продуктивность коров разных пород / Т. В. Подпалая, О. С. Марыкина // Фундаментальные и прикладные проблемы повышения продуктивности животных и конкуретноспособности продукции животноводства в современных экономических условиях АПК РФ : матер. межд. науч.-практ. конф., 2015. – Ульяновск, 2015. — Т. 2. — С. 280–283.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження породних особливостей жуйних процесів у корів у перший період лактації. Встановлено, що в подібних умовах годівлі та утримання корови голштинської породи мають переваги за тривалістю жуйки порівняно з коровами української чорно-рябої молочної та української червоно-рябої молочної порід. Це обумовлює рівень їх середньодобового надою.
Приведены результаты исследования породных особенностей жвачных процесов у коров в первый период лактации. Установлено, что в сходных условиях кормления и содержания коровы голштинской породы имеют преимущества по продолжительности жвачки по сравнению с коровами украинской черно-пестрой молочной и украинской красно-пестрой молочной пород. Это обуславливает уровень их среднесуточного удоя.
Results of research breed characteristics in ruminants processes in cows in the first lactation. It is established that in similar conditions of feeding and housing Holstein cows have advantages for the duration of the cud compared with cows of the Ukrainian black-motley dairy and Ukrainian red-spotted dairy breeds. This causes the level of average daily milk yield.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1804
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Подпалая.doc130 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.