Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСаламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSalamatina, Olga, scientific director-
dc.contributor.authorАндрієвська, Є. В.-
dc.contributor.authorAndrievska, Y.-
dc.date.accessioned2024-05-28T07:25:33Z-
dc.date.available2024-05-28T07:25:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationAndrievska Y. The use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinks. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 5-7.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060-
dc.description.abstractThe publication raised the issue of the necessary use of grain and fruit and berry raw materials to maintain human health and prevent cancer. The ingredients and their most common types for the preparation of a soft drink, the effect of vitamins on the body were analyzed.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractВ публікації було порушено питання щодо необхідного використання зернової та плодово-ягідної сировини, для підтримки здоров’я людини та уникнення онкологічних захворювань. Були проаналізовані інгредієнти та їх найпоширеніші види для приготування безалкогольного напою, вплив вітамінів на організм.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectnatural fooduk_UA
dc.subjectnon-alcoholic beveragesuk_UA
dc.subjectfruit and berry raw materialsuk_UA
dc.subjectoncological diseasesuk_UA
dc.subjectwild berriesuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjectнатуральна їжаuk_UA
dc.subjectбезалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectонкологічні захворюванняuk_UA
dc.subjectдикорослі ягодиuk_UA
dc.subjectздоров’яuk_UA
dc.titleThe use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinksuk_UA
dc.title.alternativeВикористання зернової та плодово-ягідної сировини як основи для виробництва безалкогольних напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-5-7.pdf460,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.