Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060
Title: The use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinks
Other Titles: Використання зернової та плодово-ягідної сировини як основи для виробництва безалкогольних напоїв
Authors: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Андрієвська, Є. В.
Andrievska, Y.
Keywords: natural food
non-alcoholic beverages
fruit and berry raw materials
oncological diseases
wild berries
health
натуральна їжа
безалкогольні напої
плодово-ягідна сировина
онкологічні захворювання
дикорослі ягоди
здоров’я
Issue Date: 2024
Citation: Andrievska Y. The use of grain and fruit and berry raw materials as a basis for the production of soft drinks. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 5-7.
Abstract: The publication raised the issue of the necessary use of grain and fruit and berry raw materials to maintain human health and prevent cancer. The ingredients and their most common types for the preparation of a soft drink, the effect of vitamins on the body were analyzed.
-
В публікації було порушено питання щодо необхідного використання зернової та плодово-ягідної сировини, для підтримки здоров’я людини та уникнення онкологічних захворювань. Були проаналізовані інгредієнти та їх найпоширеніші види для приготування безалкогольного напою, вплив вітамінів на організм.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18060
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb-st-2024-5-7.pdf460,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.