Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Salamatina, Olga, scientific director | - |
dc.contributor.author | Honchar, A. | - |
dc.contributor.author | Гончар, А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-28T11:18:51Z | - |
dc.date.available | 2024-05-28T11:18:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Honchar A. Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnology. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 23-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090 | - |
dc.description.abstract | The publication provides an overview of current trends in creating healthy and environmentally safe food and cosmetic products using biotechnologies. Research on the impact of biotechnologies on the production of food and cosmetic products, has been analyzed. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | У публікації проведено огляд сучасних тенденцій у створенні здорових та екологічно безпечних продуктів харчування та косметики за допомогою біотехнологій. Було проаналізовано дослідження вчених про вплив біотехнологій на виробництво їжі та косметичних засобів. | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | healthy lifestyle | uk_UA |
dc.subject | biotechnology | uk_UA |
dc.subject | food industry | uk_UA |
dc.subject | cosmetics industry | uk_UA |
dc.subject | health | uk_UA |
dc.subject | trends | uk_UA |
dc.subject | genetically modified organisms | uk_UA |
dc.subject | GMOs | uk_UA |
dc.subject | University of Cambridge | uk_UA |
dc.subject | biologically active substances | uk_UA |
dc.subject | здоровий спосіб життя | uk_UA |
dc.subject | біотехнології | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | косметична промисловість | uk_UA |
dc.subject | здоров’я | uk_UA |
dc.subject | тенденції | uk_UA |
dc.subject | генетично модифіковані організми | uk_UA |
dc.subject | ГМО | uk_UA |
dc.subject | університет Кембриджа | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.title | Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnology | uk_UA |
dc.title.alternative | Інновації в харчовій і косметичній промисловості: нові можливості використання біотехнологій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-st-2024-23-24.pdf | 450,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.