Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСаламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSalamatina, Olga, scientific director-
dc.contributor.authorHonchar, A.-
dc.contributor.authorГончар, А.-
dc.date.accessioned2024-05-28T11:18:51Z-
dc.date.available2024-05-28T11:18:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationHonchar A. Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnology. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 23-24.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090-
dc.description.abstractThe publication provides an overview of current trends in creating healthy and environmentally safe food and cosmetic products using biotechnologies. Research on the impact of biotechnologies on the production of food and cosmetic products, has been analyzed.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractУ публікації проведено огляд сучасних тенденцій у створенні здорових та екологічно безпечних продуктів харчування та косметики за допомогою біотехнологій. Було проаналізовано дослідження вчених про вплив біотехнологій на виробництво їжі та косметичних засобів.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjecthealthy lifestyleuk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectcosmetics industryuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjecttrendsuk_UA
dc.subjectgenetically modified organismsuk_UA
dc.subjectGMOsuk_UA
dc.subjectUniversity of Cambridgeuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectздоровий спосіб життяuk_UA
dc.subjectбіотехнологіїuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectкосметична промисловістьuk_UA
dc.subjectздоров’яuk_UA
dc.subjectтенденціїuk_UA
dc.subjectгенетично модифіковані організмиuk_UA
dc.subjectГМОuk_UA
dc.subjectуніверситет Кембриджаuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.titleІnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnologyuk_UA
dc.title.alternativeІнновації в харчовій і косметичній промисловості: нові можливості використання біотехнологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-23-24.pdf450,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.