Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090
Title: Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnology
Other Titles: Інновації в харчовій і косметичній промисловості: нові можливості використання біотехнологій
Authors: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Honchar, A.
Гончар, А.
Keywords: healthy lifestyle
biotechnology
food industry
cosmetics industry
health
trends
genetically modified organisms
GMOs
University of Cambridge
biologically active substances
здоровий спосіб життя
біотехнології
харчова промисловість
косметична промисловість
здоров’я
тенденції
генетично модифіковані організми
ГМО
університет Кембриджа
біологічно активні речовини
Issue Date: 2024
Citation: Honchar A. Іnnovations in the food and cosmetics industry: new opportunities for using biotechnology. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 23-24.
Abstract: The publication provides an overview of current trends in creating healthy and environmentally safe food and cosmetic products using biotechnologies. Research on the impact of biotechnologies on the production of food and cosmetic products, has been analyzed.
-
У публікації проведено огляд сучасних тенденцій у створенні здорових та екологічно безпечних продуктів харчування та косметики за допомогою біотехнологій. Було проаналізовано дослідження вчених про вплив біотехнологій на виробництво їжі та косметичних засобів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18090
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb-st-2024-23-24.pdf450,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.