Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСаламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSalamatina, Olga, scientific director-
dc.contributor.authorЛєвих, Д. С.-
dc.contributor.authorLyevih, D.-
dc.date.accessioned2024-05-29T10:24:27Z-
dc.date.available2024-05-29T10:24:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationLyevih D. Benefits and harms of mouldy cheese for the body. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 57-59.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132-
dc.description.abstractThe publication raises the issue of varieties of cheeses with mould, their impact on human health and the human body, the pros and cons of eating cheeses in the daily diet.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractУ цій роботі порушено питання різновидів сирів із пліснявою, їх вплив на здоров’я та організм людини, мінуси та плюси вживання сирів у щоденному раціоні.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjecthumanuk_UA
dc.subjectorganismuk_UA
dc.subjectcheeseuk_UA
dc.subjectmoulduk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectconsumption rateuk_UA
dc.subjectздоров’яuk_UA
dc.subjectлюдинаuk_UA
dc.subjectорганізмuk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectцвільuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjectнорма вживанняuk_UA
dc.titleBenefits and harms of mouldy cheese for the bodyuk_UA
dc.title.alternativeКористь та шкода сиру з цвіллю для організмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-57-59.pdf472,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.