Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132
Title: | Benefits and harms of mouldy cheese for the body |
Other Titles: | Користь та шкода сиру з цвіллю для організму |
Authors: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Лєвих, Д. С. Lyevih, D. |
Keywords: | health human organism cheese mould nutritional value consumption rate здоров’я людина організм сир цвіль поживна цінність норма вживання |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Lyevih D. Benefits and harms of mouldy cheese for the body. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 57-59. |
Abstract: | The publication raises the issue of varieties of cheeses with mould, their impact on human
health and the human body, the pros and cons of eating cheeses in the daily diet. - У цій роботі порушено питання різновидів сирів із пліснявою, їх вплив на здоров’я та організм людини, мінуси та плюси вживання сирів у щоденному раціоні. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb-st-2024-57-59.pdf | 472,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.