Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132
Title: Benefits and harms of mouldy cheese for the body
Other Titles: Користь та шкода сиру з цвіллю для організму
Authors: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Лєвих, Д. С.
Lyevih, D.
Keywords: health
human
organism
cheese
mould
nutritional value
consumption rate
здоров’я
людина
організм
сир
цвіль
поживна цінність
норма вживання
Issue Date: 2024
Citation: Lyevih D. Benefits and harms of mouldy cheese for the body. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 57-59.
Abstract: The publication raises the issue of varieties of cheeses with mould, their impact on human health and the human body, the pros and cons of eating cheeses in the daily diet.
-
У цій роботі порушено питання різновидів сирів із пліснявою, їх вплив на здоров’я та організм людини, мінуси та плюси вживання сирів у щоденному раціоні.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18132
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb-st-2024-57-59.pdf472,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.