Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18169| Назва: | Ризик інтродукції ralstonia solanacearum в Україні |
| Автори: | Буценко, Л. М. |
| Ключові слова: | фітопатогенні бактерії карантин бура гниль картоплі Ralstonia solanacearum продовольча безпека phytopathogenic bacteria quarantine potato brown rot food safety |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Буценко Л. М. Ризик інтродукції ralstonia solanacearum в Україні. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 20-22. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-5. |
| Короткий огляд (реферат): | Контроль фітопатогенів рослин є важливою складовою
забезпечення високої врожайності сільськогосподарських культур, що є
запорукою продовольчої безпеки. Ralstonia solanacearum – збудник бурої гнилі
картоплі, становить значну небезпеку при вирощуванні пасльонових культур на
території України. The control of phytopathogens is an important component for ensuring a high yield of agricultural crops and is key to food security. Ralstonia solanacearum is the causative agent of potato brown rot, and poses a significant danger when growing nightshade crops in Ukraine. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18169 - https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-5 |
| Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20-22.pdf | 855,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.