Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18169
Назва: Ризик інтродукції ralstonia solanacearum в Україні
Автори: Буценко, Л. М.
Ключові слова: фітопатогенні бактерії
карантин
бура гниль картоплі
Ralstonia solanacearum
продовольча безпека
phytopathogenic bacteria
quarantine
potato brown rot
food safety
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Буценко Л. М. Ризик інтродукції ralstonia solanacearum в Україні. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 20-22. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-5.
Короткий огляд (реферат): Контроль фітопатогенів рослин є важливою складовою забезпечення високої врожайності сільськогосподарських культур, що є запорукою продовольчої безпеки. Ralstonia solanacearum – збудник бурої гнилі картоплі, становить значну небезпеку при вирощуванні пасльонових культур на території України.
The control of phytopathogens is an important component for ensuring a high yield of agricultural crops and is key to food security. Ralstonia solanacearum is the causative agent of potato brown rot, and poses a significant danger when growing nightshade crops in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18169
-
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-5
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20-22.pdf855,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.