Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18178
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гудзенко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-31T07:51:21Z | - |
dc.date.available | 2024-05-31T07:51:21Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гудзенко О. В. Вплив параметрів культивування на еластазну активність представників роду bacillus. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 47-48. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-13. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18178 | - |
dc.identifier.uri | - | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-13 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що максимальна еластазна активність Bacillus sp. L9, L1, L2 досягається на другий день культивування досліджених продуцентів за температури 28°С і швидкості обертання качалки 230 об/хв. | uk_UA |
dc.description.abstract | It was shown that Bacillus sp. L9, L1, L2 characterized the higher levels of elastase activity (35.80 28,0 and 33.80 U/ml, respectively). The maximum synthesis of elastase occurs on the second day of cultivation of the producer at 28°C, and rotation of the shaker at 230 rpm. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Bacillus sp. | uk_UA |
dc.subject | еластазна активність | uk_UA |
dc.subject | параметри культивування | uk_UA |
dc.subject | elastase activity | uk_UA |
dc.subject | cultivation parameters | uk_UA |
dc.title | Вплив параметрів культивування на еластазну активність представників роду bacillus | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
47-48.pdf | 787,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.