Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18178
Title: | Вплив параметрів культивування на еластазну активність представників роду bacillus |
Authors: | Гудзенко, О. В. |
Keywords: | Bacillus sp. еластазна активність параметри культивування elastase activity cultivation parameters |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Гудзенко О. В. Вплив параметрів культивування на еластазну активність представників роду bacillus. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 47-48. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-13. |
Abstract: | Встановлено, що максимальна еластазна активність Bacillus sp.
L9, L1, L2 досягається на другий день культивування досліджених продуцентів
за температури 28°С і швидкості обертання качалки 230 об/хв. It was shown that Bacillus sp. L9, L1, L2 characterized the higher levels of elastase activity (35.80 28,0 and 33.80 U/ml, respectively). The maximum synthesis of elastase occurs on the second day of cultivation of the producer at 28°C, and rotation of the shaker at 230 rpm. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18178 - https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-13 |
Appears in Collections: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.