Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18194
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Конопляник, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Скроб, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-31T10:49:01Z | - |
dc.date.available | 2024-05-31T10:49:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Конопляник Д. О., Скроб В. І. Забезпечення післявоєнного відновлення готельно-ресторанної галузі в Україні: ризики, виклики та методи розв’язання проблем. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 195-199. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-61. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18194 | - |
dc.identifier.uri | - | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-61 | - |
dc.description.abstract | У тезах розглядаються ризики, виклики, методи розв'язання проблем за допомогою технологій у продовольчій безпеці готельно-ресторанної галузі України після війни. Післявоєнне відновлення країни вимагає особливої уваги до продовольчої безпеки. Дослідження включає аналіз сучасних підходів та методів, які можуть бути використані для запобігання ризиків, які виникнуть у післявоєнний період. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | Theses consider risks, challenges, methods of solving problems with the help of technologies in food safety of the hotel and restaurant industry of Ukraine after the war. Post-war reconstruction of the country requires special attention to food security. The study includes an analysis of modern approaches and methods that can be used to prevent risks that will arise in the post-war period. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | ситуація | uk_UA |
dc.subject | Україна | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна галузь | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | situation | uk_UA |
dc.subject | Ukraine | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | technologies | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.title | Забезпечення післявоєнного відновлення готельно-ресторанної галузі в Україні: ризики, виклики та методи розв’язання проблем | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024 Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-195-199.pdf | 638,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.