Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18211
Назва: Дотримання принципу екологічної безпеки у виробництві сільськогосподарської продукції
Автори: Погріщук, Б. В.
Мазур, В. В.
Проць, А. О.
Ключові слова: екологічна безпека
сільськогосподарська продукція
виробництво
навколишнє природне середовище
environmental safety
agricultural products
production
natural environment
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Погріщук Б. В., Мазур В. В., Проць А. О. Дотримання принципу екологічної безпеки у виробництві сільськогосподарської продукції. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 220-223. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-69.
Короткий огляд (реферат): У роботі зосереджено увагу на питанні дотримання принципу екологічної безпеки у виробництві сільськогосподарської продукції. Зосереджено увагу на потребі впровадження заходів щодо забезпечення екологічної безпеки у процесі виробництва, до яких віднесено: впровадження екологічних методів виробництва; ефективне використання водних та повітряних ресурсів; збереження ґрунтів; мінімізація відходів та викидів у навколишнє природне середовище; збільшення частки органічного виробництва та інше.
-
The work focuses on the issue of compliance with the principle of ecological safety in the production of agricultural products. Attention is focused on the need to implement measures to ensure environmental safety in the production process, which include: implementation of ecological production methods; efficient use of water and air resources; soil conservation; minimization of waste and emissions into the natural environment; increasing the share of organic production and others.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18211
-
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-69
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-216-219.pdf639,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.