Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18213
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, Людмила Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Onishenko, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-03T07:49:04Z | - |
dc.date.available | 2024-06-03T07:49:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко Л. В. Удосконалення технології відгодівлі молодняку свиней. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 115-118. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-36. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18213 | - |
dc.identifier.uri | - | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-36 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень впливу додавання білковомінерально-вітамінних добавок на відгодівельні та м'ясні якості свиней. За період дорощування підсвинки мали різну енергію росту. У віці 60 та 90 днів поросята ІІ дослідної групи переважали за живою масою одноліткам контрольної групи відповідно: на 20,0 та 15,0%. У віці 120 та 150 днів ця перевага склала 8,7 та 13,0 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of studies of the effect of adding protein-mineral-vitamin additives on fattening and meat qualities of pigs are given. During the growing period, piglets had different growth energy. At the age of 60 and 90 days, piglets of the II experimental group prevailed in live weight over peers of the control group, respectively: by 20.0% and 15.0%. At the age of 120 and 150 days, this advantage was 8.7 and 13.0%. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | відгодівельні якості | uk_UA |
dc.subject | мінерально-вітамінні добавки | uk_UA |
dc.subject | середньодобові прирости | uk_UA |
dc.subject | fattening qualities | uk_UA |
dc.subject | mineral and vitamin supplements | uk_UA |
dc.subject | average daily gains | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології відгодівлі молодняку свиней | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024 Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
115-118.pdf | 636,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.