Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18229
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, Марина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Dubіnіna, Marina | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-03T09:50:31Z | - |
dc.date.available | 2024-06-03T09:50:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна М. В. Основні індикатори якості та безпеки продукції та конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 240-242. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-76. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18229 | - |
dc.identifier.uri | - | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-76 | - |
dc.description.abstract | Розглядаються аспекти післявоєнного відновлення у хлібопекарській промисловості, де досліджено та виявлено ключові фактори, що впливають на безпеку, якість та поживну цінність хлібобулочних виробів. Виділяються технічні, організаційні, економічні та соціальні показники якості та безпеки продукції харчування, які необхідно враховувати для успішної діяльності підприємства та задоволення потреб споживачів. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | Aspects of post-war recovery in the bakery industry are being considered, where key factors influencing the safety, quality, and nutritional value of bakery products have been researched and identified. Technical, organizational, economic, and social indicators of food quality and safety are highlighted, which need to be taken into account for successful enterprise operation and meeting consumer needs. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-76 | - |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарська промисловість | uk_UA |
dc.subject | система HACCP | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | bakery industry | uk_UA |
dc.subject | HACCP system | uk_UA |
dc.title | Основні індикатори якості та безпеки продукції та конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024 Статті (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-240-242.pdf | 605,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.