Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18283
Назва: | Аналітична хімія. Якісний аналіз |
Інші назви: | Analytical chemistry. Quantitative analysis |
Автори: | Кельїна, Світлана Юріївна Kelina, Svitlana |
Ключові слова: | хімічний якісний аналіз теорія розчинів буферні розчини гідроліз солей окисно-відновні реакції комплекси систематичний і дробовий аналіз якісні реакції катіонів і аніонів chemical qualitative analysis theory of solutions buffer solutions hydrolysis of salts redox reactions complexes systematic and fractional analysis qualitative reactions of cations and anions |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Аналітична хімія. Якісний аналіз : методичні рекомендації для опанування теоретичного курсу здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. Ю. Кельїна. Миколаїв : МНАУ, 2024. 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | Викладені теоретичні основи титриметричних методів аналізу – нетралізацції, редоксиметрії, комплексонометрії, методу осадження, гравіметрії; фізико-хімічних методів аналізу – спектрофотометрії, потенціометрії, хроматографії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18283 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ah-yaa-teor-181-bak-2024.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.