Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18283
Назва: Аналітична хімія. Якісний аналіз
Інші назви: Analytical chemistry. Quantitative analysis
Автори: Кельїна, Світлана Юріївна
Kelina, Svitlana
Ключові слова: хімічний якісний аналіз
теорія розчинів
буферні розчини
гідроліз солей
окисно-відновні реакції
комплекси
систематичний і дробовий аналіз
якісні реакції катіонів і аніонів
chemical qualitative analysis
theory of solutions
buffer solutions
hydrolysis of salts
redox reactions
complexes
systematic and fractional analysis
qualitative reactions of cations and anions
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Аналітична хімія. Якісний аналіз : методичні рекомендації для опанування теоретичного курсу здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. Ю. Кельїна. Миколаїв : МНАУ, 2024. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Викладені теоретичні основи титриметричних методів аналізу – нетралізацції, редоксиметрії, комплексонометрії, методу осадження, гравіметрії; фізико-хімічних методів аналізу – спектрофотометрії, потенціометрії, хроматографії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18283
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ah-yaa-teor-181-bak-2024.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.