Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18407
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorUlevich, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorДанилюк, М. Р.-
dc.contributor.authorРоманько, Р. О.-
dc.date.accessioned2024-06-18T06:14:45Z-
dc.date.available2024-06-18T06:14:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДанилюк М. Р., Романько Р. О. Йогурт, як продукт функціонального призначення. Polish Journal Of Science. 2024. № 71. С. 3-5. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.10675230.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18407-
dc.description.abstractУ статті розглядається актуальна проблема підтримки здоров'я через вживання йогурту, висвітлюючи історію, методи виробництва та еволюцію популярності продукту. Обговорюється використання рослин них добавок для покращення функціональних властивостей йогурту. Дослідження підкреслює важливість цієї теми в сучасному суспільстві, що прагне піклування про здоров'я та різноманітність поживних проду ктів.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe article addresses the pressing issue of maintaining health through the consumption of yogurt, covering its history, production methods, and the evolution of its popularity. The use of plant-based additives to enhance the functional properties of yogurt is discussed. The research underscores the significance of this topic in contem porary society, emphasizing the commitment to health and the diversity of nutritional products.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectсквашування молокаuk_UA
dc.subjectрослинні добавкиuk_UA
dc.subjectтехнології виробництва йогуртівuk_UA
dc.subjectфункціональні продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectзакваскиuk_UA
dc.subjectпробіотичні властивостіuk_UA
dc.subjectтрав'яні йогуртиuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectmilk fermentationuk_UA
dc.subjectherbal additivesuk_UA
dc.subjectyogurt production technologiesuk_UA
dc.subjectfunctional foodsuk_UA
dc.subjectstarter culturesuk_UA
dc.subjectprobiotic propertiesuk_UA
dc.subjectherbal yogurtsuk_UA
dc.titleЙогурт, як продукт функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
POLISH JOURNAL OF SCIENCE №71 (2024)-3-5.pdf401,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.