Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18407
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Данилюк, М. Р. | - |
dc.contributor.author | Романько, Р. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T06:14:45Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T06:14:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Данилюк М. Р., Романько Р. О. Йогурт, як продукт функціонального призначення. Polish Journal Of Science. 2024. № 71. С. 3-5. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.10675230. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18407 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядається актуальна проблема підтримки здоров'я через вживання йогурту, висвітлюючи історію, методи виробництва та еволюцію популярності продукту. Обговорюється використання рослин них добавок для покращення функціональних властивостей йогурту. Дослідження підкреслює важливість цієї теми в сучасному суспільстві, що прагне піклування про здоров'я та різноманітність поживних проду ктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | The article addresses the pressing issue of maintaining health through the consumption of yogurt, covering its history, production methods, and the evolution of its popularity. The use of plant-based additives to enhance the functional properties of yogurt is discussed. The research underscores the significance of this topic in contem porary society, emphasizing the commitment to health and the diversity of nutritional products. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | сквашування молока | uk_UA |
dc.subject | рослинні добавки | uk_UA |
dc.subject | технології виробництва йогуртів | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | закваски | uk_UA |
dc.subject | пробіотичні властивості | uk_UA |
dc.subject | трав'яні йогурти | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | health | uk_UA |
dc.subject | probiotics | uk_UA |
dc.subject | milk fermentation | uk_UA |
dc.subject | herbal additives | uk_UA |
dc.subject | yogurt production technologies | uk_UA |
dc.subject | functional foods | uk_UA |
dc.subject | starter cultures | uk_UA |
dc.subject | probiotic properties | uk_UA |
dc.subject | herbal yogurts | uk_UA |
dc.title | Йогурт, як продукт функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
POLISH JOURNAL OF SCIENCE №71 (2024)-3-5.pdf | 401,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.