Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18413
Назва: Геодезичне забезпечення землевпорядних робіт
Автори: Попов, Андрій Сергійович, науковий керівник
Popov, Andrii, scientific director
Фільжак, Юлія Юріївна
Ключові слова: геодезичне забезпечення
проєктування
проєкт
земельна ділянка
площа
контур
землеустрій
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Фільжак Ю. Ю. Геодезичне забезпечення землевпорядних робіт : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» / наук. керівн. А. С. Попов. Миколаїв : МНАУ, 2024. 72 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розгляду змісту і практичного використання геодезичного забезпечення землевпорядних робіт. У кваліфікаційній роботі: розглянуті та вивчені методи складання планів для цілей землеустрою; проведений аналіз способів вирахування площ земельних ділянок та землекористування; розроблене креслення контурів та контурних експлікацій землекористування; розглянуті способи проєктування земельних ділянок в землеустрої; зроблений аналіз методів підготовки геодезичних даних для проєктування земельних ділянок; проведені розрахунки чистих і валових площ запроєктованих земельних ділянок; знайшло своє відображення практичне застосування способів технічного проєктування земельних ділянок; розглянуті питання перенесення проєкту в натуру; складене розбивне креслення перенесення проєкту в натуру. На основі визначення площ контурів була складена контурна експлікація землекористування ПАТ «Березанський» та заповнена експлікація земель за угіддями. Найбільшу площу займає рілля – 740,50 га, що складає 59,3 % від загальної площі землекористування. Другу та третю сходинки займають пасовища 260,65 га (20,9 %) та сіножаті 209,71 га (16,8 %) відповідно. Запроєктовані валові площі полів сівозмін, які складаються з чистої площі та суми вкраплених контурів, площа яких визначена на попередньому проєкті. У північному масиви ріллі валова площа складає 311,4 га, а чиста площа 301,6 га; у східному масиві ріллі – 187,0 га та 182,9 га відповідно; у західному масиві ріллі – 254,8 га та 246,9 га відповідно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18413
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет агротехнологій)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Фільжак.pdf194,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.