Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18453
Назва: | The production of hypoallergenic milk |
Інші назви: | Виробництво гіпоаллергенного молока |
Автори: | Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник Salamatina, Olga, scientific director Chobotar, D. Чоботарь, Д. |
Ключові слова: | cow milk β-lactoglobulin (BLG) gene genome children корова молоко β-лактоглобулін (BLG) ген геном діти |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Chobotar D. The production of hypoallergenic milk. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 107-108. |
Короткий огляд (реферат): | The publication raised the issue of cow’s milk allergy and updated the issue of hypoallergenic
milk production. The research of scientists on solving the problem was analyzed. - У публікації порушено питання виникнення алергії на коров’яче молоко та актуалізовано проблему виробництва гіпоалергенного молока. Були проаналізовані дослідження вчених щодо вирішення проблеми. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18453 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-st-2024-107-108.pdf | 452,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.