Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18453
Назва: The production of hypoallergenic milk
Інші назви: Виробництво гіпоаллергенного молока
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна, науковий керівник
Salamatina, Olga, scientific director
Chobotar, D.
Чоботарь, Д.
Ключові слова: cow
milk
β-lactoglobulin (BLG)
gene
genome
children
корова
молоко
β-лактоглобулін (BLG)
ген
геном
діти
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Chobotar D. The production of hypoallergenic milk. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 107-108.
Короткий огляд (реферат): The publication raised the issue of cow’s milk allergy and updated the issue of hypoallergenic milk production. The research of scientists on solving the problem was analyzed.
-
У публікації порушено питання виникнення алергії на коров’яче молоко та актуалізовано проблему виробництва гіпоалергенного молока. Були проаналізовані дослідження вчених щодо вирішення проблеми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18453
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-st-2024-107-108.pdf452,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.