Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1849
Title: | Формування основних елементів продуктивності сортів пшениці озимої залежно від строків сівби та норм висіву в умовах південного Степу України Формирование основных элементов продуктивности сортов пшеницы озимой в зависимости от сроков сева и норм высева в условиях южной Степи Украины Formation of basic yield components of the winter wheat varieties depending on the planting dates and seeding rates under conditions of the southern steppe of Ukraine |
Authors: | Корхова, Маргарита Михайлівна Корхова, Маргарита Михайловна Korhova, Margarita |
Keywords: | Triticum сорт строки сівби норми висіву кількість продуктивних стебел маса зерна з 1 колоса маса 1000 зерен сроки сева нормы высева количество продуктивных стеблей масса зерна с 1 колоса масса 1000 зерен variety sowing seeding rates number of productive stems weight of grain from one ear 1000 grain weight |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Корхова М. М. Формування основних елементів продуктивності сортів пшениці озимої залежно від строків сівби та норм висіву в умовах південного Степу України / М. М. Корхова // Аграрная наука. – 2015. - № 1. – С. 19-24. |
Abstract: | Вивчено вплив строків сівби та норм висіву на формування продуктивності стебел і колосу сучасних сортів пшениці озимої в умовах південного Степу України Изучено влияние сроков сева и норм высева на формирование продуктивности стеблей и колоса современных сортов пшеницы озимой в условиях южной Степи Украины The influence of planting dates and seeding rates on the formation of the ear stems and productivity of modern varieties of winter wheat under the southern steppes of Ukraine |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1849 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1_2015.pdf | 417,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.