Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18559
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2024-08-16T07:06:39Z-
dc.date.available2024-08-16T07:06:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПат. 156556 Україна, МПК (2024.01) A23L 29/00. Спосіб приготування зернової каші для здорового харчування / А. О. Бондар. № u202306046 ; заяв. 13.12.2023 ; опубл. 10.07.2024, Бюл. № 28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18559-
dc.description.abstractСпосіб приготування зернової каші для здорового харчування, що включає перебирання, промивання і приготування круп, який відрізняється тим, що для приготування використовується суміш, яка містить наступні інгредієнти, мас. %: рис - 2,0; гречка - 12,0; ячна крупа - 12,0; пшоно - 12,0; гарбуз - 12,0; цибуля - 2,8; морква - 3,4; огірки - 0,8; томати - 1,2; перець салатний - 0,5; буряк - 1,4; мікс пряних трав: мускатний горіх, перець білий мелений, імбир, коріандр - 0,05; вода - 25,0; масло вершкове - 3,05; сухарі панірувальні - 0,6; сіль - 1,2.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПат. 156556. Спосіб приготування зернової каші для здорового харчуванняuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_22070000020230604602550393100724.pdf698,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.