Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18559
Назва: Пат. 156556. Спосіб приготування зернової каші для здорового харчування
Автори: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Пат. 156556 Україна, МПК (2024.01) A23L 29/00. Спосіб приготування зернової каші для здорового харчування / А. О. Бондар. № u202306046 ; заяв. 13.12.2023 ; опубл. 10.07.2024, Бюл. № 28.
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування зернової каші для здорового харчування, що включає перебирання, промивання і приготування круп, який відрізняється тим, що для приготування використовується суміш, яка містить наступні інгредієнти, мас. %: рис - 2,0; гречка - 12,0; ячна крупа - 12,0; пшоно - 12,0; гарбуз - 12,0; цибуля - 2,8; морква - 3,4; огірки - 0,8; томати - 1,2; перець салатний - 0,5; буряк - 1,4; мікс пряних трав: мускатний горіх, перець білий мелений, імбир, коріандр - 0,05; вода - 25,0; масло вершкове - 3,05; сухарі панірувальні - 0,6; сіль - 1,2.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18559
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_22070000020230604602550393100724.pdf698,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.