Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18559
Назва: | Пат. 156556. Спосіб приготування зернової каші для здорового харчування |
Автори: | Бондар, Алла Олександрівна Bondar, Alla |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Пат. 156556 Україна, МПК (2024.01) A23L 29/00. Спосіб приготування зернової каші для здорового харчування / А. О. Бондар. № u202306046 ; заяв. 13.12.2023 ; опубл. 10.07.2024, Бюл. № 28. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування зернової каші для здорового харчування, що включає перебирання, промивання і приготування круп, який відрізняється тим, що для приготування використовується суміш, яка містить наступні інгредієнти, мас. %: рис - 2,0; гречка - 12,0; ячна крупа - 12,0; пшоно - 12,0; гарбуз - 12,0; цибуля - 2,8; морква - 3,4; огірки - 0,8; томати - 1,2; перець салатний - 0,5; буряк - 1,4; мікс пряних трав: мускатний горіх, перець білий мелений, імбир, коріандр - 0,05; вода - 25,0; масло вершкове - 3,05; сухарі панірувальні - 0,6; сіль - 1,2. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18559 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1_22070000020230604602550393100724.pdf | 698,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.