Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18578
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стабніков, Віктор Петрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Боталов, А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T07:13:32Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T07:13:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Боталов А. Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18578 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу виконано в об’єму 59 сторінок друкованого тексту, з використанням 26 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 6 таблиці та 4 рисунки. Тема дипломної роботи: «Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного». Об’єкт досліджень – процес виробництва йогурту, його біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на органолептичні та функціональні показники йогурту Мета досліджень – підбір оптимальних біологічних агентів для виробництва йогурту, шляхом вибору пробіотичних штамів з різноманітними пробіотичними ефектами. Для досягнення цієї мети були поставлені наступні завдання: 1. Провести аналіз ринку йогурту, а також заквашувальних композицій для його виробництва. 2. Оцінити тенденції ринку та визначити його потенційний розвиток у майбутньому, щоб визначити потребу в біотехнологічному виробництві закваски йогурт. 3. Обрати біологічний агент з підвищеною антагоністичною активністю до збудників шлунково-кишкових захворювань стійкістю до антибіотичних, хіміотерапевтичних, антисептичним 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органолептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Боталов.pdf | 501,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.