Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтабніков, Віктор Петрович, науковий керівник-
dc.contributor.authorБоталов, А.-
dc.date.accessioned2024-08-22T07:13:32Z-
dc.date.available2024-08-22T07:13:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБоталов А. Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18578-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу виконано в об’єму 59 сторінок друкованого тексту, з використанням 26 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 6 таблиці та 4 рисунки. Тема дипломної роботи: «Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного». Об’єкт досліджень – процес виробництва йогурту, його біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на органолептичні та функціональні показники йогурту Мета досліджень – підбір оптимальних біологічних агентів для виробництва йогурту, шляхом вибору пробіотичних штамів з різноманітними пробіотичними ефектами. Для досягнення цієї мети були поставлені наступні завдання: 1. Провести аналіз ринку йогурту, а також заквашувальних композицій для його виробництва. 2. Оцінити тенденції ринку та визначити його потенційний розвиток у майбутньому, щоб визначити потребу в біотехнологічному виробництві закваски йогурт. 3. Обрати біологічний агент з підвищеною антагоністичною активністю до збудників шлунково-кишкових захворювань стійкістю до антибіотичних, хіміотерапевтичних, антисептичним 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органолептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОдержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питногоuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Боталов.pdf501,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.