Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18578
Title: | Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного |
Authors: | Стабніков, Віктор Петрович, науковий керівник Боталов, А. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Боталов А. Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с. |
Abstract: | Кваліфікаційну роботу виконано в об’єму 59 сторінок друкованого тексту, з використанням 26 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 6 таблиці та 4 рисунки. Тема дипломної роботи: «Одержання заквашувальної композиції для виробництва йогурту питного». Об’єкт досліджень – процес виробництва йогурту, його біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на органолептичні та функціональні показники йогурту Мета досліджень – підбір оптимальних біологічних агентів для виробництва йогурту, шляхом вибору пробіотичних штамів з різноманітними пробіотичними ефектами. Для досягнення цієї мети були поставлені наступні завдання: 1. Провести аналіз ринку йогурту, а також заквашувальних композицій для його виробництва. 2. Оцінити тенденції ринку та визначити його потенційний розвиток у майбутньому, щоб визначити потребу в біотехнологічному виробництві закваски йогурт. 3. Обрати біологічний агент з підвищеною антагоністичною активністю до збудників шлунково-кишкових захворювань стійкістю до антибіотичних, хіміотерапевтичних, антисептичним 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органолептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18578 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Боталов.pdf | 501,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.