Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18585
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стабніков, Віктор Петрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Лозінський, О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T08:15:03Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T08:15:03Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лозінський О. Одержання заквашувальної композиції для виробництва кефіру : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівн. В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18585 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу виконано в об’єму 56 сторінок друкованого тексту, з використанням 37 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 9 таблиць та 1 рисунок. Тема дипломної роботи: «Одержання заквашувальної композиції для виробництва кефіру». Об’єкт досліджень – процес виробництва кефіру, його біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на характеристики кефіру Мета досліджень – визначити біологічні агенти для виробництва функціональної сметани шляхом вибору пробіотичних штамів з різномантними пробіотичними ефектами. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Виконати аналіз ринку готового кефіру, а також заквашувальних композицій для його виробництва 2. Оцінити тенденції ринку, визначивши потенціний його розвиток в майбутньому задля визначення потреби в біотехнологічному виробництві закваски з біологічним агентом з високою галактозидазною активністю для створення безлактозного кефіру. 3. Обрати біологічний агент з високою галактозидазною активністю для виробництва закваски для безлактозного кефіру 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Одержання заквашувальної композиції для виробництва кефіру | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Лозінський.pdf | 462,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.