Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18585
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтабніков, Віктор Петрович, науковий керівник-
dc.contributor.authorЛозінський, О.-
dc.date.accessioned2024-08-22T08:15:03Z-
dc.date.available2024-08-22T08:15:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛозінський О. Одержання заквашувальної композиції для виробництва кефіру : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівн. В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18585-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу виконано в об’єму 56 сторінок друкованого тексту, з використанням 37 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 9 таблиць та 1 рисунок. Тема дипломної роботи: «Одержання заквашувальної композиції для виробництва кефіру». Об’єкт досліджень – процес виробництва кефіру, його біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на характеристики кефіру Мета досліджень – визначити біологічні агенти для виробництва функціональної сметани шляхом вибору пробіотичних штамів з різномантними пробіотичними ефектами. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Виконати аналіз ринку готового кефіру, а також заквашувальних композицій для його виробництва 2. Оцінити тенденції ринку, визначивши потенціний його розвиток в майбутньому задля визначення потреби в біотехнологічному виробництві закваски з біологічним агентом з високою галактозидазною активністю для створення безлактозного кефіру. 3. Обрати біологічний агент з високою галактозидазною активністю для виробництва закваски для безлактозного кефіру 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОдержання заквашувальної композиції для виробництва кефіруuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Лозінський.pdf462,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.