Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вевдюк, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T10:57:07Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T10:57:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вевдюк Н. Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18599 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 56 сторінках та містить 9 таблиць і 2 рисунка. Список використаної літератури складає 48 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району». Мета досліджень – розробка рецептури млинців з додаванням вишні та шоколадною пастою. Завдання дослідження – обґрунтування асортименту продукції; розробка технологічних схем для виробництва млинців; розрахунок обсягу сировини і готової продукції; аналіз технологічного процесу виготовлення млинців; визначення необхідного технічного обладнання та площ виробництва; оцінка систем управління якістю і безпекою на виробництві; визначення кількості працівників та ресурсів, необхідних для виробництва продукції; а також аналіз стану охорони праці на підприємстві. У результаті досліджень розроблено технологічну схему для виробництва млинців на основі молока з шоколадною пастою та вишнею; за результатами розрахунків рецептури, для виробництва 1000 млинців на годину необхідно 160 кг млинцевого тіста, з якого виходить 100 кг готових млинців, та 43 кг готової начинки; розраховано кількість необхідного технологічного устаткування; розраховано кількість необхідних виробничих площ для виробництва млинців. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Вевдюк.pdf | 478,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.