Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18601
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorВинник, Л.-
dc.date.accessioned2024-08-22T12:10:12Z-
dc.date.available2024-08-22T12:10:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВинник Л. Технологія виробництва плавлених сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18601-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 58 сторінках та містить 11 таблиць і 2 рисунки. Список використаної літератури складає 44 джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва плавлених сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»». Метою роботи є оцінити технологію виробництва плавлених сирів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент плавлених сирів; проаналізувати технологічну схему виробництва плавлених сирів, визначити основну сировину для виготовлення плавлених сирів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сирів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва плавлених сирів; визначено основну сировину для виготовлення плавлених сирів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва плавлених сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Винник .pdf496,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.