Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18601
Title: Технологія виробництва плавлених сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Винник, Л.
Issue Date: 2024
Citation: Винник Л. Технологія виробництва плавлених сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 58 сторінках та містить 11 таблиць і 2 рисунки. Список використаної літератури складає 44 джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва плавлених сирів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»». Метою роботи є оцінити технологію виробництва плавлених сирів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент плавлених сирів; проаналізувати технологічну схему виробництва плавлених сирів, визначити основну сировину для виготовлення плавлених сирів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сирів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва плавлених сирів; визначено основну сировину для виготовлення плавлених сирів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18601
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Винник .pdf496,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.